Laguna Verde

Restaurant

Vino la Laguna Verde, complexul turistic care da o noua conotatie termenului de restaurant! Ia masa sau organizeaza evenimente din viata personala si profesionala intrun local spatios si elegant, unde bunul gust este prezent la tot pasul! De la tapiseriile scaunelor la fetele de masa si mobilier, diferitele tonuri de maro, auriu si bej, totul se impleteste intrun mod armonios, sa-ti ofere o senzatie de liniste si bunastare!

Barnele solide de lemn ce sustin constructia sunt unul din elementele care-i confera acestui restaurant un incantator aer rustic, specific hanurilor cu traditie din secolele trecute. In acelasi timp insa, pot fi observate si detalii care plaseaza locatia in timpul prezent, fara a-i altera farmecul aparte.

Laguna Verde

Delicatese

Indiferent de care masa a zilei alegi sa te bucuri in acest restaurant, asteapta-te la un rasfat al simturilor, o explozie de arome, gust si savoare! Mancarea are un gust si mai bun in compania cuiva drag, asa ca adu-ti familia, prietenii, clientii, asociatii sau angajatii cu tine!

Cu siguranta vor aprecia experienta, indiferent ca aleg sa deguste specialitatile casei, bazate pe retete traditionale, multe avand pestele ca ingredient principal, sau mancaruri din bucataria internationala, pregatite cu grija, conform celor mai inalte standarde!

Laguna Verde

Sarbatoreste!

Daca planuiesti un eveniment de amploare, personalul restaurantului te poate ajuta cu idei si sfaturi, doar spune-le de ce ai nevoie! Vino la Laguna Verde ori de cate ori ai ceva important de sarbatorit si beneficiaza de toata atentia si straduinta de care ai nevoie!

Pentru personalul de aici, dorintele tale sunt lege si vor fi respectate intocmai, indiferent ca se refera la componenta meniului, marimea portiilor, ora de servire sau gustarile si bauturile care sa acompanieze felurile principale – doar spune ce vrei!

Laguna Verde

Evenimente

Avand o capacitate de 300 de persoane, restaurantul Laguna Verde este locatia ideala pentru orice tip de eveniment, fie el personal sau corporate. Aici va puteti organiza nunta la care ati visat intotdeauna, botezuri de neuitat, aniversari cu voie buna sau petreceri corporate, conferinte, prezentari. Toate acestea intr-o atmosfera calda, plina de rafinament si servicii de o calitate superioara.
restaurant

A. Strada Armatei, Caciulati,
Romania (Vezi Harta)

T. +40 (733) 07 90 92
E. restaurant@lagunaverde.ro

 

Program
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

 

Cazare

A. Strada Broscari, Balotești
Romania (Vezi Harta)

T. +40 (733) 07 90 91
E. contact@lagunaverde.ro

 

Program
Luni – Duminica: 09:00 – 20:00

Check-In: 13:30, Check-Out: 12:00