Laguna Verde

pescuit

Complexul turistic Laguna Verde este ideal atat pentru pescarii profesionisti, cat si pentru pescarii amatori. Aptitudinile de pescar va vor fi puse la incercare cu diverse specii de peste: crap, cteno, caras, somn, salau, stiuca, novac si altele.

Tariful pentru pescuit este de 100 RON/12h/pescar. Sunt permise pana la 5 bete pentru un pescar. Taxa pentru agrement este de 20 RON/persoana/12h.

Foisorul sau pontonul de langa foisor se poate inchiria doar cu pescuit. Tariful este de 50 RON/12h. 

Programul de pescuit se desfasoara in segmente de 12h, astfel:

Program de zi: 7:00 – 19:00

Program de noapte: 19:00 – 7:00

Eliberarea pontonului se face cel tarziu la 18:30, respectiv 6:30.

Maxim 5 bete. Cantitatea de peste permisa pentru fiecare pescar este de maxim 5kg. Crapul sub 1 kg se elibereaza. Crapul peste 6 kg se elibereaza si se anunta administratia pentru a primi in schimb o sedinta de pescuit gratuita!

Raiul Pescarilor

Daca nu concepi o vacanta sau o iesire de weekend fara posibilitatea unei partide de pescuit, vino la Laguna Verde!

Adu-i si pe cei dragi cu tine, chiar daca ei nu inteleg placerea ta nebuna de a sta pe malul apei sau in barca timp de ore intregi, cu ochii atintiti la o pluta jucausa, asteptand ca vreun peste sa muste momeala!

Profita de ocazie si consolideaza-ti relatia cu copiii, parintii, socrii, prietenii, asociatii sau clientii! Discuta subiectele care te intereseaza, primeste raspunsuri la intrebarile care te macina si pune bazele unei relatii de prietenie si incredere reciproca!

Laguna Verde

Specii de pesti

Specii de pesti variate, balta bogat populata. Balta din cadrul complexului turistic, amenajata special pentru pescuit, este populata in fiecare an in luna martie. Perioada coincide cu deschiderea oficiala a sezonului, un moment asteptat cu nerabdare de toti pescarii amatori.

Fii sigur ca te vei bucura de o captura record, pentru ca varietatea de specii de peste este impresionanta, iar unele exemplare ating dimensiuni record. Crapii, novacii, stiucile, cteno, carasii si salaii de aici vor deveni cu siguranta trofee de invidiat, asa ca nu uita sa iei aparatul de fotografiat cu tine, ca sa ai cu ce te lauda la intoarcerea acasa.

Laguna Verde

Pontoane disponibile si noaptea

Nu lasa nimic sa-ti stea in cale! Pasiunea nu cunoaste limite sau ragaz, si pescarii stiu asta cel mai bine. Vino la Laguna Verde si nu va trebui sa renunti la hobby-ul tau odata cu lasarea intunericului sau sa te limitezi la pescuitul de pe mal! Profita de cele douazeci de pontoane disponibile si pe timp de noapte, dar si de barcile gata sa te poarte acolo unde instinctele te mana. Nimic nu va sta in calea capturii pe care ti-o doresti!

restaurant

A. Strada Armatei, Caciulati,
Romania (Vezi Harta)

T. +40 (733) 07 90 92
E. restaurant@lagunaverde.ro

 

Program
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

 

Cazare

A. Strada Broscari, Balotești
Romania (Vezi Harta)

T. +40 (733) 07 90 91
E. contact@lagunaverde.ro

 

Program
Luni – Duminica: 09:00 – 20:00

Check-In: 13:30, Check-Out: 12:00