Laguna Verde

Evenimente corporate

Bine ați venit la Laguna Verde, locația perfectă pentru organizarea evenimentelor corporate care vor depăși orice așteptări. Situată într-un peisaj idilic, în mijlocul naturii, cu facilități moderne și o varietate de activități de agrement, Laguna Verde este locul ideal pentru teambuilding-uri, prezentări, conferințe, festivaluri și petreceri de firmă.

Cu facilități și spații versatile, vă punem la dispoziție locuri de întâlnire moderne și confortabile, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră. Echipa noastră dedicată de organizatori de evenimente corporate vă va asigura că fiecare detaliu al evenimentului dumneavoastră este gestionat cu profesionalism și atenție la nevoile specifice ale companiei dumneavoastră.

În plus, pentru a face experiența dumneavoastră la Laguna Verde și mai memorabilă, vă oferim facilități de cazare confortabile și diverse activități de agrement. De la sesiuni de pescuit relaxante și plimbări cu barca pe lac, până la activități de echitație și drumeții în mijlocul naturii, vă asigurăm că echipa dumneavoastră va beneficia de momente de relaxare și distracție în timpul sau după evenimentul corporate.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cerințele dumneavoastră specifice și permiteți-ne să vă ajutăm să organizați un eveniment corporate de succes și de neuitat la Laguna Verde.

restaurant

A. Strada Armatei, Caciulati,
Romania (Vezi Harta)

T. +40 (733) 07 90 92
E. restaurant@lagunaverde.ro

Cazare

A. Strada Broscari, Balotești
Romania (Vezi Harta)

T. +40 (733) 07 90 91
E. contact@lagunaverde.ro