Laguna Verde

Agrement

Scapa de stresul de la serviciu si uita de grijile de zi cu zi si ofera-ti cateva momente de respiro la Laguna Verde, o oaza de agrement si relaxare! Nu mai lasa drumul lung, obositor si costisitor din capitala pana la statiunile de la munte sau de la mare sa te impiedice sa te bucuri de concediul de care ai nevoie!

Vino si transforma-ti visul in realitate in complexul turistic situat in comuna Balotesti-Fieni, la numai 15 km distanta de capitala! Pe langa conditii excelente de cazare si masa, vei gasi aici nenumarate posibilitati de recreere si agrement, astfel incat tu si insotitorii tai, indiferent de varsta si preferinte, sa petreceti niste clipe de neuitat.

Sporturi de agrement, aventura si miscarea de care ai nevoie

Daca esti o fire activa si vrei sa te mentii in forma, vino la Laguna Verde si descopera cat de benefice sunt pentru trup si suflet plimbarile la pas sau jogging-ul in aer liber! Te vor ajuta sa-ti fortifici trupul si sa te eliberezi, macar pentru o vreme, de toate problemele de la serviciu sau din viata de zi cu zi.

Pedaleaza cu hidrobicicleta sau vasleste spre apus in caiacurile disponibile pe lacul din incinta complexului si cu siguranta te vei simti mai puternic, mai sanatos, mai liber si mai fericit!

Un colt de rai pentru cei mici, liniste pentru parinti si bunici

Indiferent ca planuiesti o vacanta in toata puterea cuvantului sau doar cateva zile libere la sfarsit de saptamana, ofera-le copiilor tai sansa de a petrece macar cateva ore in aer liber, in sanul naturii! Adu-i la Laguna Verde si vor avea la dispozitie un loc de joaca spatios unde sa se poata distra in voie, bucurandu-se de soare si aer curat in acelasi timp!

Daca leaganele, topoganele, trambulinele, carturile si poneii nu sunt suficiente, asigura-te ca vor participa la petrecerile si carnavalurile orgaizate in week-end-uri, animate de personaje din cele mai populare serii de desene animate, clovni sau magicieni!

Laguna Verde

ECHITATIE

Fie ca doriti sa invatati chiar dumneavoastra sa calariti sau doriti sa va invatati copiii sa calareasca, clubul nostru impreuna cu instructorii clubului nostru de echitatie si calarie sunt gata sa va intampine si sa va asiste.

Daca doresti sa evadezi din agitatia si poluarea cotidiana te asteptam! Pentru orice nivel de pregatire de la incepatori la avansati.

Elevi incepatori: invatarea mentinerii echilibrului, pas, trap si initiere galop la coarda, pas si trap liber in manej. Cursanti avansati: exercitii libere in manej la trap si galop, plimbari prin padure.

Lectii incepatori cu instructor

Manej – 45 min – 120 lei
abonament 10 lectii/45 min – lei
– – –
Traseu – 60 min – 150 lei
abonament 10 lectii/60 min – lei
– – –
Plimbari ponei – manej – 30 lei

Program

Marti – 9:00 / 19:00
Miercuri – 9:00 / 19:00
Joi – 9:00 / 19:00
Vineri – 9:00 / 19:00
Sambata – 9:00 / 19:00
Duminica – 9:00 / 19:00
– – –
Luni – inchis

restaurant

A. Strada Armatei, Caciulati,
Romania (Vezi Harta)

T. +40 (733) 07 90 92
E. restaurant@lagunaverde.ro

Cazare

A. Strada Broscari, Balotești
Romania (Vezi Harta)

T. +40 (733) 07 90 91
E. contact@lagunaverde.ro